jueves, 24 de mayo de 2007

ELECCIONS

P.I.T.A.S.
Hola a tothom, Barcelona, 23-5-2007
Ja es hora de començar a tenir clar a qui volem votar en las properes eleccions al Comitè d’ Empresa. Per a fer-ho hauríem de recapacitar sobre les següents qüestions:
MEMÒRIA: Hem de pensar sobre el que no ens ha agradat durant aquests anys del nostres representants. Podem anar tan lluny com vulguem enrera en el temps, perquè gairebé sempre han estat els mateixos. No oblidem que las decisions d’aquests anys han suposat acomiadaments (ERO), vagues, insolidaritat entre col·lectius, precarietat laboral......
Hem estat sotmesos a diferents Direccions d’Empresa que durant molt temps s’han negat a negociar i no han sabut gestionar els mitjans materials i humans per a aconseguir un ambient que ompli d’il·lusió a fer nous projectes. Tot això no ens ha de portar a no creure en res o pensar que hi hagi qui hi hagi com a representants tot serà igual.
LLEIALTAT: No té sentit el vot als de sempre perquè s’ha de ser lleial a unes sigles o a una única idea. A P.I.T.A.S. hi ha persones que hem estat a altres Sindicats i ens hem adonat que determinades decisions no s’han pres seguint los preceptes de les Assemblees.
Es pot i s’ha de sortir de postures que per alguna causa deceben sense donar explicacions coherents de les seves actuacions.
COHERÈNCIA: No hauríem de recórrer a l’abstenció per a intentar un vot de càstig , exercim el nostre dret d’una forma coherent pensant que s’ha de seguir lluitant per no deixar-nos sorprendre de cara al funcionament del nou hospital. En aquests propers anys estarem sotmesos a canvis i hem de defensar les situacions que es poden derivar de les condicions dels nous contractes fixes.
Si P.I.T.A.S. està aquí es perquè no estem d’acord en moltíssimes de les decisions dels anteriors Comitès. En les nostres llistes s’aglutinen persones de diferents professions i pensaments però que poden aportar idees i coherència en la defensa dels interessos de tots.
Creiem en un conveni únic, en les 35 hores setmanals, en lluitar contra les discriminacions socials i econòmiques i en tot el que suposi millores en l’estat de la plantilla laboral de l’Hospital.
De fet, en el que ens diferenciem dels nostres representants anteriors no és tant en el fons de les qüestions que propugnen sinó en la forma de portar-les a terme i que acaben sense cap virtut.

Salutacions, http://pitas-santpau.blogspot.com/

No hay comentarios: